Стаття

Джерело безперебійного живлення для котла опалення

Uninterruptible-power supply for heating boiler

Автономне опалення та безперебійне електропостачання

Давно не є таємницею, що сфера житлово-комунального господарства в Україні знаходиться в жалюгідному стані. Застаріле та аварійне обладнання - це головний фактор низької якості послуг у сфері ЖКГ. У кожному населеному пункті постійно виникають проблеми з подачею гарячого водопостачання, центрального опалення, електричної енергії.

На повну модернізацію підприємств, що постачають житлово-комунальні послуги, буде потрібно як мінімум 10-15 років і близько 50 мільярдів євро.

Щоб забезпечити комфорт і затишок у власному домі, не чекаючи милостей від держави та місцевої влади, багато українців встановлюють автономні системи опалення та гарячого водопостачання. Це раціональне та ефективне розв'язання проблеми відсутності опалення та гарячої води.

А як бути з перебоями в подачі електроенергії? Адже, якщо відключать світло, автономна система опалення не буде працювати. Погодьтеся, не радісна перспектива - залишитися в темній та холодній квартирі восени або холодною зимою.

Джерело безперебійного живлення (ДБЖ) забезпечить вам цілодобову подачу електроенергії до котла опалення. Крім тогоДБЖ от LogicPower забезпечують стабілізацію напруги та багаторівневий захист електрообладнання від мережевих перешкод, коротких замикань та інших неприємностей, пов'язаних з неякісною подачею електроенергії із загальної мережі.

Важливі технічні характеристики ДБЖ для опалювального котла

Щоб зробити правильний вибір на користь того чи іншого типу джерела безперебійного живлення необхідно врахувати кілька основних технічних характеристик, які впливають на роботу всієї системи автономного опалення.

Мощность

Потужність. Один з найважливіших критеріїв при виборі ДБЖ, оскільки від потужності залежить кількість пристроїв, які необхідно забезпечити резервним живленням. Визначити потужність джерела безперебійного живлення досить просто: розрахуйте сумарну потужність всього обладнання, яке буде під'єднано до ДБЖ й додайте до отриманого результату 20-25% для зниження силового навантаження. УВАГА! Якщо у вашій системі автономного опалення є обладнання з високими пусковими струмами, перед покупкою ДБЖ обов'язково проконсультуйтеся з фахівцями.

Форма выходного напряжения

Форма вихідної напруги. Трансформаторні блоки живлення котлів опалення, помпи та інше обладнання є високочутливими пристроями, які коректно працюють тільки за умови чистої синусоїдальної форми вихідної напруги. Як правило, якщо під'єднати до котла опалення ДБЖ апроксимованою (ступеневою) синусоїдою, при перемиканні на резервне живлення, електроніка почне видавати помилку та відключить котел.

Возможность подключения внешних аккумуляторов

Можливість підключення зовнішніх акумуляторів. Як правило, всі джерела безперебійного живлення обладнані вбудованою акумуляторною батареєю, яка забезпечує близько 20 хвилин автономної роботи обладнання. Якщо цього часу достатньо, щоб відключити персональний комп'ютер, телевізор або зарядити телефон (якщо в ДБЖ передбачений USB порт), то для автономної системи опалення цього часу мало. Придбання зовнішніх АКБ вимагає додаткових витрат, але, при цьому ви отримуєте довгостроковий (до 24 та більше годин) запас резервного живлення.

Більш докладно про вибір ДБЖ можете прочитати в нашій статті: Джерела безперебійного живлення для котлів опалення: ТОП-5 питань користувачів

Що таке комплект для резервного живлення котлів опалення

Комплект для резервного живлення містить:

1. Джерело безперебійного живлення з правильною синусоїдою. Перетворює постійний струм від акумуляторної батареї в джерело змінного струму (220 V ±10%). Автоматично регулює струм заряду зовнішньої батареї за допомогою мікропроцесорного управління. Має функції стабілізації напруги та холодного старту.

2. Акумуляторна батарея. Накопичує енергію та віддає її вашим електроприладам у разі відключення живлення від основного джерела.

Технічні фахівці LogicPower, керуючись практичним досвідом, підібрали оптимальне обладнання, яке підійде для резервного живлення різних типів котлів опалення.

Ми пропонуємо нашим покупцям широкий вибір комплектів резервного живлення для котлів опалення.

На сайті можна купити комплектДБЖ + АКБ:

Корисні статті про акумулятори для ДБЖ:

УВАГА! АКЦІЯ!

При купівлі комплекту резервного живлення для котла опалення в період з 12.10.2020 по 12.12.2020

  • арантійний термін на комплект зі свинцево-кислотним акумулятором збільшено до 3-х років
  • гарантійний термін на комплект з літієвим (Lifepo4) акумулятором збільшений до 5-ти років

LogicPower – надійне електрообладнання для Вашого комфорту!

Читайте також:
Uninterruptible-power supply for heating boiler

Стаття

Джерело безперебійного живлення для котла опалення

Ні для кого не секрет, що сфера житлово-комунального господарства в Україні

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?