Огляд

Робот - мийник вікон: що це і як ним користуватися?

Window cleaning robot what is it and how to use it

Робот мойщик

Як швидко вимити вікно до блиску, не залишивши при цьому плям та розводів. Бажано, при цьому, не розшукувати в коморі старі газети, не перестрибувати з табуретки на драбину і не прив'язувати себе мотузками, щоб не випасти з вікна. Миття вікон вручну заняття відверто довге, копітке та неприємне. Автоматичний мийник вікон значно спрощує процес прибирання. Купівля такого робота зніме з вас частину домашніх турбот. Пристрій стане чудовим подарунком, як для молодих господинь, так і для людей у віці.

Робот для миття вікон  Logicpower LPW-002 - обладнання для прибирання нового покоління:

  • Вакуумний двигун робить пристрій здатним утримуватися на поверхні скла, а також вільно переміщатися по вертикальній поверхні.
  • Вбудоване джерело безперебійного живлення може запобігти падінню робота з вікна в разі, якщо відключиться електроенергія.
  • Штучний інтелект самостійно планує пересування робота, виявляє віконну рамку та ін.
  • Ручний та автоматичний режими керування

Робот мойщик

Робот Logicpower LPW-002 можна використовувати для вологого і для сухого прибирання вертикальних поверхонь будь-якої товщини. Сфера застосування робота не обмежується віконними поверхнями, його також використовують для миття:

  • вікон всередині та зовні приміщення
  • вікон-арок
  • вітрин
  • скляних перегородок
  • стін, дверей, меблів та інших поверхонь

Робот-мийник вікон  Logicpower LPW-002 працює від мережі. Довжина проводу від адаптера до робота - 4 метри. Споживана потужність - 80 Вт. Акумулятор Li-Po, 3.7В використовується для резервного живлення, час аварійної роботи - 30 хвилин.

Падіння робота - мийника вікон з висоти вкрай не бажано, як для самого робота, так і для тих, хто в цей час випадково опиниться під вікном. Тому, в комплекті передбачено страхувальний шнур з карабіном (довжина 4,5 метра). Перед використанням переконайтеся, що страхувальний шнур не пошкоджено, а також в міцності вузлів на карабіні та пристрої. Міцно закріпіть страхувальний шнур за допомогою карабіна за який-небудь важкий предмет всередині приміщення.

Робот Logicpower LPW-002 має округлу конструкцію, яка не вписується в кут вікна, тому якість відмивання кутів мало пов'язано з тим, наскільки якісно працює виріб. На практиці, питання кутів, як правило, залишається другорядним, вони не впадають в око на тлі великого чистого скла. Крім того, щоб протерти кути чистою сухою ганчіркою потрібно не більше як 5-10 хвилин.

Читайте також:
Window cleaning robot what is it and how to use it

Огляд

Робот - мийник вікон: що це і як ним користуватися?

Устаткування для прибирання нового покоління

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?