Огляд

Сонячні інвертори OMNIK

Solar inverters

Сонячні інвертори Omnik виробляються в Китаї під керівництвом вчених і технічних фахівців з Німеччини, що дозволяє дотримуватися ідеального балансу європейської якості та ціни, яка доступна для українського покупця.

Перша партія інверторів Omnik була випущена на ринок у 2011 році. Нині понад 200 тисяч сонячних електростанцій в Німеччині, Великобританії, Австралії, Італії, Іспанії та в інших країнах світу використовують інвертори Omnik. Устаткування має сертифікацію за міжнародними стандартами: VDE (Європа), AS4777 (Австралія), G83 / 1 (Великобританія), ENEL (Італія), RD1663 (Іспанія) і ін.

Ефективність роботи інверторів Omnik (серії Omniksol-1K / 2K, 3K / 4K / 5K-TL2) досягає 98,2%. Це один з найвищих показників у світовій індустрії виробництва сонячних інверторів.

Лінійка сонячних інверторів Omnik має в собі:

  • Однофазні мережеві інвертори з вбудованими GPRS і WiFi модулями, зовнішнім індуктором і МРРТ контролером, функцією захисту від тіньових ефектів і джерелом живлення з боку змінного струму.

  • Трифазні мережеві інвертори, що забезпечують високу рентабельність інвестицій шляхом застосування інноваційної технології збільшення вироблення електроенергії в умовах затемнення.

  • Мікроінвертори, одночасно підтримують кілька модулів правління. У ланцюг можна під'єднати до 15 мікроінверторів з моніторингом кожного модуля в режимі віддаленого доступу. Інтегрована функція ENS, яка відповідає міжнародним стандартам безпеки безпосередньо підключається до системи.

Солнечные инверторы OMNIK

Солнечные инверторы OMNIK

Солнечные инверторы OMNIK

    Сонячні мережеві інвертори Omnik працюють на основі високошвидкісних процесорів нового покоління. Основні переваги інверторів такого класу:

  • Висока продуктивність в поєднанні з точним контролем параметрів і розподілом електроенергії, що виробляється за трьома напрямками: забезпечення основних потреб вашого електрообладнання, накопичення електроенергії в системі резервного живлення та облік надлишків, переданих державі за «зеленим тарифом».
  • Програмне забезпечення, що дозволяє кінцевому споживачеві професійно управляти роботою сонячної електростанції за допомогою вебпорталу в режимі віддаленого доступу через вбудований WiFi модуль.
  • Простота монтажу та введення в експлуатацію. Зручне меню налаштувань. Сенсорна панель монітора управління.
  • Ефективність і тривалий ресурс безперебійної роботи. Широкий діапазон робочих температур.
  • Висока якість захисту, в тому числі від тіньових ефектів.
  • Компактний дизайн, що дозволяє економити простір. Конструкція контуру, заснована на температурному градієнті.
Читайте також:
Solar inverters

Огляд

Сонячні інвертори OMNIK

Ідеальний баланс європейської якості і ціни

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?