Стаття

Система охолодження приміщень: скільки заощаджує тепловий насос?

oblozhka
  1. Якісна та економна система охолодження приміщень: скільки заощаджує тепловий насос?
  2. 5 причин купити систему кондиціювання повітря для дому чи офісу
  3. Вентилятор, кондиціонер чи тепловий насос: як охолодити квартиру, будинок чи офіс якісно й недорого?
  4. Чому тепловий насос – ідеальний варіант для встановлення в будинку, офісі чи на виробництві?
  5. Як вибрати тепловий насос для охолодження/опалення приміщень?

Якісна та економна система охолодження приміщень: скільки заощаджує тепловий насос?

Літо – чудова пора року, коли люди насолоджуються теплом, заряджаються сонячною енергією та отримують задоволення від активного відпочинку на свіжому повітрі. При цьому не всі гарно почуваються у літню спеку.

Багато людей вразливі до теплових стресів та відчувають дискомфорт й погіршення самопочуття.

Забезпечити комфортну температуру у приміщенні допомагає якісна система охолодження.

5 причин купити систему кондиціювання повітря для дому чи офісу:

5 причин купити систему кондиціювання повітря для дому чи офісу

  • Комфорт.Якісна система охолодження забезпечить комфортну температуру у приміщенні, створюючи приємну атмосферу для роботи, відпочинку та сну.

  • Здоров'я.Перегрів організму може викликати проблеми зі здоров'ям: зневоднення, занепад сил, ускладнення дихання та ін. Щоб уникнути подібних проблем, встановіть систему кондиціювання повітря з можливістю контролювати температурний режим у приміщенні.

  • Продуктивність. Спека негативно впливає на працездатність, особливо під час роботи в офісах, виробничих приміщеннях та інших місцях із підвищеною активністю. Охолоджене приміщення допомагає співробітникам зберегти високу ефективність.

  • Поліпшення якості повітря. Якісна система охолодження не тільки знижує температуру в приміщенні, але й допомагає очищати повітря від пилу, забруднень та алергенів.

  • Захист обладнання.Високі температури негативно впливають не лише на людину, а й на роботу електронного та комп'ютерного обладнання. Перегрів може призвести до збоїв, пошкоджень і навіть втрати даних. Якісна система охолодження допомагає підтримувати оптимальні температурні умови для надійної та довговічної роботи обладнання.

Вентилятор, кондиціонер чи тепловий насос: як охолодити квартиру, будинок чи офіс якісно й недорого?

Вентилятор, кондиціонер чи тепловий насос: як охолодити квартиру, будинок чи офіс якісно й недорого?

На перший погляд, вентилятор – найпростіше та найдешевше розв'язання проблеми охолодження приміщень. Але, якщо ми говоримо про ефективність, при всіх перевагах, охолодження за допомогою вентилятора має суттєві недоліки:

  • Вентилятори не охолоджують повітря,лише переміщають його. При дуже високій температурі повітря в кімнаті вентилятор не може дати потрібного ефекту охолодження.

  • Вентилятори охолоджують лише простір безпосередньо перед ними.Вони дають ефект охолодження окремих людей чи конкретних областей у приміщенні.

  • При використанні вентиляторів на високій швидкості або в закритих приміщеннях вони можуть створювати обернений ефект,коли повітря починає здаватися жаркішим через рух повітря.

  • Вентилятори не фільтрують повітрявід пилу, алергенів та інших забруднень, на відміну від деяких систем кондиціювання повітря.

Кондиціонери працюють ефективніше за вентилятори. Сучасні моделі дозволяють регулювати температуру та вологість у приміщенні, а також обладнані надійною системою фільтрації від пилу та бактерій.

Головний недолік кондиціонера – постійна потреба у великій кількості електроенергії. Отже, комфортна температура в приміщенні, створена за допомогою кондиціонера, потребує значних витрат на оплату рахунків за електрику.

Крім того, в умовах нестабільної подачі електроенергії із загальної мережі вам потрібна надійна система безперебійного живлення для кондиціонера. «Чи можна обійтися без ДБЖ: як забезпечити комфортну температуру приміщення коли спекотно?

Теплові насоси нещодавно з'явилися на українському ринку і вже встигли завоювати популярність у людей, які дбають не лише про створення комфортних умов, а й енергоефективність свого будинку чи бізнесу.

Якщо ви хочете купити тепловий насос, його ціна може здатися вам дуже високою. Але це лише на перший погляд. Насправді теплові насоси працюють набагато ефективніше та економічніше звичайного кліматичного обладнання, і ваші вкладення окупляться набагато швидше, ніж могло здатися.

Чому тепловий насос – ідеальний варіант для встановлення в будинку, офісі чи на виробництві?

Тепловий насос повітря-вода використовують не тільки для охолодження приміщень у період літньої спеки, але й для обігріву в сезон холодів. Встановивши тепловий насос, ви отримуєте універсальне обладнання, яке повноцінно замінить дорогу систему опалення та енерговитратні кондиціонери.

Переваги охолодження/обігріву приміщень за допомогою теплового насоса:

  • Економічність та енергоефективність. Теплові насоси мають високий коефіцієнт перетворення енергії (EER) – на 1 кВт витраченої електроенергії, залежно від температури навколишнього середовища, можна отримати до 4,44 кВт теплової енергії на охолодження чи опалення приміщення. Це дозволяє заощаджувати до 70% витрат на електроенергію порівняно із традиційними кліматичними системами.

  • Універсальність.Ви купуєте багатофункціональне обладнання, здатне забезпечувати не лише охолодження, а й опалення приміщень, а також обігрів води для гарячого водопостачання.

  • Інтелектуальне керування. ТТеплові насоси повітря – вода для охолодження (обігріву) будинку оснащені системами інтелектуального управління, які дозволяють регулювати температурний режим залежно від бажання користувача, умов довкілля та потреб приміщення, що сприяє найбільш ефективному та економічному використанню енергії.

Тепловий насос легко підключити до існуючої системи опалення.

Як вибрати тепловий насос для охолодження/опалення приміщень?

При виборі теплового насоса повітря-вода для охолодження та опалення приміщень слід керуватися наступними критеріями:

  • Визначте загальну площу приміщень, , які потрібно охолоджувати та опалювати. Це допоможе визначити потужність теплового насоса, необхідну для ефективної роботи кліматичного устаткування.

  • Кліматичні та погодні умови вашого регіону. Зверніть увагу на специфікацію та робочий діапазон температур теплового насоса. Переконайтеся, що він може забезпечити достатнє опалення в умовах низьких або високих температур, властивих вашому регіону.

  • Розгляньте наявність функцій керування та можливостей налаштування, таких як програмування розкладу роботи, дистанційне керування та інтелектуальне керування. Ці функції можуть забезпечити більшу гнучкість та зручність використання.

  • Клас енергоефективності будівлі залежить від матеріалів, з яких його збудовано, якості утеплення, площі вікон тощо.

  • Тип опалення. Радіатори, теплі підлоги фанкойли та ін. Як показує практика, тепловий насос у комплекті із системою фанкойлів – ефективне рішення для організації якісного охолодження/опалення приміщень.

Перед тим як купити кліматичне обладнання в Україні, рекомендуємо проконсультуватися з професіоналами.

Отримати безкоштовну консультацію або замовити тепловий насос можна телефоном:

0 800 209 832

Ми рекомендуємо

Читайте також:
oblozhka

Стаття

Система охолодження приміщень: скільки заощаджує тепловий насос?

Забезпечити комфортну температуру у приміщенні допоможе якісна система охолодження.

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?