Огляд

Нові клавіатури для ігромана, працівника офісу або домосіда

Banner-Blog-Article2 (1)

Увага, НОВИНКА!

Новые клавы для игромана

   - LP-KB 050 USB


 

   - LP-KB 051 USB 


 

   - LP-KB 052 USB
 

Досконала ергономіка, чіткі геометричні форми, низький рівень шуму натискань клавіш і величезний ресурс робочого циклу натискань - зовсім не повна характеристика новинок від LogicPower.

Загальні риси:

- новинки - ігрові (але і для офісного працівника або для домашньої експлуатації клавіатури LP-KB 050; 051; 052 - припадуть як ніколи до речі);

- величезний робочий ресурс (10 мільйонів циклів натискань);

- просунута технологія збільшеної площі бази клавіш (системи зв'язку клавіш з програмної та апаратної частинами комп'ютера)

- зручне USB підключення;

- матеріал корпусу - високоякісний, ударостійкий ABS;

- зносостійкий, полегшений, нечутливий до стиснення / розтягування / зламу кабель довжиною 1,6 метра (+ 20% від загальноприйнятого стандарту);

- великий корпус, що полегшує і прискорює загальну роботу з клавіатурою.

Наші новинки занадто гарні, щоб обмежитися банальною відпискою, тому, разом з Вами, ми розглянемо кожного представника детальніше.

LP-KB 050

Ігрова комп'ютерна клавіатура LP-KB 050:

LP-KB 050

Дизайнерське оформлення: стильна та помітна, зможе виділити Вас на тлі сірої маси комп'ютерних комплектуючих, а мінімалізм і футуризм геометричних форм не замилить очей і продовжить дивувати Вас зі дня на день. Має зручні підставки для рук. Синє підсвічування виділить робочу поверхню, але ні в якому разі не буде різати та подразнювати очі.

Функціонал: нічого зайвого, тільки стандартний набір клавіш (105) з приємною тактильною віддачею при натисканні. Кнопки натискаються плавно без зайвих зусиль, але і не занадто легко, щоб уникнути знакових повторень і залипання клавіш. Площа напрямних клавіш збільшена, що не дає пилу і їжі потрапляти під кнопки та засмічувати контакт. Саме збільшена площа напрямних, дає чітке натискання. І, як було сказано раніше, 10 мільйонів циклів натискань дають можливість Вашій клавіатурі прожити довге і щасливе життя.

 

Ігрова комп'ютерна клавіатура LP-KB 051:

Ігрова комп'ютерна клавіатура LP-KB 051:

Дизайнерське оформлення: дана клавіатура має більш класичне оформлення в порівнянні з 050, але має більший розмір підставки для рук, що знімає напругу з зап'ясть, ніж збільшать комфорт в роботі. Синє підсвічування виділить робочу поверхню, але ні в якому разі не буде різати та подразнювати очі.

Функціонал: 105 клавіш з поліпшеною тактильною віддачею через особливу ергономічної форми поверхні. Технологія виробництва і схема продуктивної частини не відрізняється від 050 клавіатури.

 

Ігрова комп'ютерна клавіатура LP-KB 052:

Ігрова комп'ютерна клавіатура LP-KB 052:

 

Дизайнерське оформлення: сувора класика зі стриманою формою корпусу ніколи не приїсться. Високий корпус підставив клавіші ближче до пальців і Вам не доведеться тягнутися за потрібною клавішею.

Функціонал: без зайвого - 105 клавіш з тим же незмінно гарною якістю виконання напрямних.

Нові ігрові комп'ютерні клавіатури від LogicPower стануть надійним другом і послужать Вам хорошу службу.

Повний каталог всього асортименту з детальним описом кожної моделі знаходиться  тут

Читайте також:
Banner-Blog-Article2 (1)

Огляд

Нові клавіатури для ігромана, працівника офісу або домосіда

Досконала ергономіка, чіткі геометричні форми, низький рівень шуму натискань клавіш і величезний ресурс

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?