Стаття

Якість продукції - це основа репутації LogicPower

Banner-Blog-Article2

Компанія LogicPower працює безпосередньо з виробниками електроустаткування для своєї торгової марки. Це одна з головних причин, по якій ми маємо можливість продавати свою продукцію оптом і в роздріб за низькою ціною. Імідж і міцна репутація ТМ LogicPower будується на дотриманні ідеального балансу між доступною (справедливої) ціною та високою якістю нашої продукції.

Акумуляторні батареї, як і інше обладнання наших торгових марок, виробляється на великих промислових підприємствах, які розташовано за територією України. Ми довіряємо нашим постачальникам, бо вони використовують сучасну багатоступеневу систему контролю якості виробництва, так само як нам довіряють наші численні партнери, які протягом багатьох років користуються послугами компанії LogicPower. Ми цінуємо вашу довіру, тому вирішили організувати якісну систему вхідного контролю акумуляторних батарей, яка дозволяє виявляти продукцію, яка не відповідає нашим критеріям якості електрообладнання. Такий підхід ефективний як для виробника, так і для покупця.

Пристрої перевірки якості акумуляторів MT-20V/4A/4A і MT-20V/15A/30A

Пристрої перевірки якості акумуляторів MT-20V/4A/4A і MT-20V/15A/30A призначені для тестування акумуляторних батарей методом контрольного заряду - розряду з постійним моніторингом напруги та струму шляхом програмованого інтервалу вимірювань, збереженням кінцевих результатів вимірювань в комп'ютері та побудовою графіків.

Тест - машина підтримує стабілізацію струму або напруги (в режимі заряду і розряду), імпульсні режими заряду, підключення навантажувальної вилки опорів, проводити кількісні операції заряду і розряду виражені в Ампер / часах або Вт / часах. На сьогодні, це найефективніше обладнання, яке широко використовують для контролю якості АКБ провідні світові бренди.

Кожна партія акумуляторних батарей, яка надходить на склад від постачальника, підлягає вхідному контролю.

Ми перевіряємо кожне найменування шляхом випадкового відбору. Наприклад, на склад надійшли моделі акумуляторів AGM LP 12-12AH - 20 шт., AGM LPM 12-26AH - 15 шт. і AGM LPM-MG 12-100AH - 25 шт., з кожної партії ми вибираємо по три одиниці й тестуємо їх в кілька етапів:
 - Зовнішній огляд зразків на предмет правильності нанесеного маркування і механічних пошкоджень.
 - Повний заряд акумуляторної батареї.
 - Витримка.
 - Контрольний 20-ти годинний розряд акумуляторної батареї.
 - Витримка.
 - Заряд акумуляторної батареї після випробувань.

Результати кожного етапу перевірки заносяться в порівняльні таблиці, які показують відповідність або відхилення фактичних технічних характеристик АКБ від параметрів, заявлених виробником.

Залежність напруги акумулятора від часу розряду

Якщо, в результаті тестування, виявляються хоча б один акумулятор з відхиленнями, що не відповідають допустимим нормам, вся партія, незалежно від кількості, піддається поглибленому аналізу. Якщо брак підтверджується, ми з'ясовуємо причину до того, як товар потрапить до споживача.

Читайте також:
Banner-Blog-Article2

Стаття

Якість продукції - це основа репутації LogicPower

LogicPower безпосередньо працює з виробниками електроустаткування

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?