Стаття

LP Autonomic – революційна система резервного живлення

LP-Autonomic-revolyucionnaya-sistema-rezervnogo-pitaniya-banner
  1. LP Autonomic – революційна система резервного живлення
  2. 3 критерії ефективності системи безперебійного живлення для дому
  3. Як працюють стандартні системи резервного живлення для дому?
  4. Як працює система резервного живлення для дому LP Autonomic?

LP Autonomic – революційна система резервного живлення для вашого будинку

Тогорічна зима, з тривалими плановими та аварійними відключеннями електроенергії, стала справжнім випробуванням для нас та наших будинків. Кожен на власному досвіді переконався у необхідності встановлення систем резервного живлення для забезпечення світла, тепла та інших нормальних умов для роботи та відпочинку.

Якщо минулої зими для забезпечення резервного живлення в хід йшли наспіх зроблені підручні засоби, на кшталт автомобільних акумуляторів та саморобних інверторів, то цього року, оцінивши ненадійність та небезпеку кустарних безперебійників, багато користувачів замислилися про ефективність систем резервного живлення.

3 критерії ефективності системи безперебійного живлення для дому

3 критерії ефективності системи безперебійного живлення

  • Висока потужність та тривалий час автономної роботи:

Ефективна система безперебійного живлення (UPS) для будинку повинна забезпечувати достатню потужність, щоб підтримувати всі електричні прилади в будинку: холодильник, освітлення, опалення тощо.

Система повинна забезпечувати достатньо часу автономної роботи, щоб ви могли спокійно реагувати на тривалі відключення електроенергії.

  • Простота та надійність у використанні:

Встановлення системи безперебійного живлення має бути максимально простим, навіть для тих, хто має мінімальні знання в електротехніці. А також, мати інтуїтивний інтерфейс, який зробить налаштування та використання UPS для дому доступними кожному користувачеві.

Система має працювати стабільно та без збоїв.

  • Безпека використання у житлових приміщеннях:

Кращий безперебійник для квартири повинен бути безпечним у використанні й не становити загрози для будинку чи його мешканців.

Система має бути тихою та не виділяти шкідливих викидів, особливо якщо вона встановлена всередині житлових приміщень.

Як працюють стандартні системи резервного живлення для дому?

Дизельні або паливні генератори.

Дизельні або паливні генератори

Працюють за принципом внутрішнього згоряння, перетворюючи механічну енергію обертання колінчастого валу на електричну.

  • Перевага генератора – достатній запас потужності для забезпечення електроенергією всіх електричних пристроїв у будинку з урахуванням пікових навантажень. Час автономної роботи від генераторних джерел резервного живлення залежить від кількості палива.

  • Постійне підключення генератора до мережі при відключеннях світла - це складний, але цікавий квест. Необхідно дістати та встановити обладнання, яке має значну вагу, перевірити готовність до підключення, залити паливо і лише потім увімкнути. Як бачите, експлуатацію генератора складно назвати простою. Додайте до цього постійну необхідність у технічному обслуговуванні (заміна мастила, фільтрів тощо), а також дотримання умов зберігання палива та самої генераторної установки.

  • Під час роботи генератор генератор шумить та вібрує Крім того, процес згоряння палива супроводжується немалою кількістю шкідливих випарів і, при неправильній експлуатації, генератор може спалахнути або вибухнути. Отже, власникам генераторів ніколи не варто забувати про правила техніки безпеки.

Комплекти резервного живлення: джерело безперебійного живлення та акумуляторна батарея.

Комплекти резервного живлення

  • Зазвичай, джерела безперебійного живлення (ДБЖ) мають потужність, достатню для підключення одного або кількох пристроїв. Для забезпечення резервного живлення можна придбати ДБЖ для опалення, аварійного освітлення, холодильника, комп'ютера та іншої техніки окремо з урахуванням споживання ваших пристроїв. Час автономної роботи комплекту резервного живлення залежить від типу та ємності зовнішнього акумулятора.

  • За наявності мінімальних електротехнічних знань та дотримання інструкцій виробника, ви можете встановити джерело безперебійного живлення своїми руками. Система встановлюється стаціонарно і має прості налаштування.

Перемикання режимів живлення та заряджання акумуляторних батарей від джерела безперебійного живлення відбувається автоматично.

Додаткова перевага – у режимі роботи від мережі 220V ДБЖ виконує функції стабілізатора напруги.

Ефективна робота системи при частих та тривалих відключеннях електроенергії залежить від здатності акумуляторної батареї швидко відновлювати заряд. У свинцево-кислотних батарей AGM, ML і GEL час до повної зарядки – від 6 годин, у літій-залізо-фосфатних акумуляторів LiFePO4 – від 2 годин.

  • Завдяки використанню в комплектах резервного живлення герметичних акумуляторів, що не обслуговуються, система цілком безпечна для використання в житлових приміщеннях. Джерело безперебійного живлення працює з мінімальним рівнем шуму.

Як працює система резервного живлення для дому LP Autonomic?

LP Autonomic

LP Autonomic сконструйовано за принципом "plug and play" (швидко встановлюй і відразу використовуй) спеціально для квартир та приватних будинків.

Потужна й одночасно компактна система резервного живлення складається з двох модулів (інвертор та акумуляторний блок), змонтованих в одному корпусі. Устаткування підключене, налаштоване та повністю готове до експлуатації.

Система резервного живлення LP Autonomic цілком безпечна для встановлення в житлових приміщеннях. При експлуатації не використовуються пожежонебезпечні та вибухонебезпечні речовини, обладнання надійно захищене від коротких замикань та інших мережних перешкод.

Потужність

Модельний ряд LP Autonomic містить системи резервного живлення для різних потреб.

Якщо ви живете у квартирі зі споживанням до 5 кВт – серія LP Autonomic Basic забезпечить безперебійне живлення всієї електричної техніки у будинку.

Для власників приватних будинків або офісів зі споживанням від 5 до 10 кВт підійде система резервного живлення LP Autonomic серії Power.

Для об'єктів із великим споживанням рекомендуємо використовувати LP Autonomic серії Ultra.

Акумуляторні батареї та час автономної роботи

Системи безперебійного живлення оснащено літій-залізо-фосфатними (LiFePO4) акумуляторами. Акумулятори виробляються в Україні та мають ряд істотних переваг в експлуатації:

  • ресурс роботи – до 15 років;
  • ємність, що дозволяє забезпечувати резервне живлення великої кількості техніки протягом тривалого часу (від 6 годин);
  • висока швидкість заряджання батареї – від 2 годин;
  • можна використовувати, не чекаючи повного заряду, без шкоди для батареї;
  • висока стійкість до глибокого розряду.

Для LP Autonomic ми обрали акумулятори таким чином, щоб енергії вистачило для повноцінного використання домашньої техніки під час тривалого вимкнення світла. При цьому система швидко заряджається і зможе повноцінно працювати, якщо перерви між включенням та вимкненням електроенергії становитимуть понад 2 години.

Автономність

Система повністю автоматизована. Перемикання режимів відбувається автоматично зі швидкістю до 15 мс.

Процес заряджання акумуляторів запускається відразу після увімкнення режиму роботи від мережі 220V. За допомогою мікропроцесорного керування інвертор контролює рівень заряду батареї, захищаючи її від надлишкового розряду та перезаряджання.

Системи LP Autonomic з маркуванням Solar можуть отримувати та зберігати енергію не лише від мережі 220V, а й від сонячних батарей.

Це дозволяє системі працювати автономно, використовуючи відновлюване джерело електроенергії. Крім того, підключення до сонячних панелей дозволяє суттєво скоротити витрати на електроенергію, що використовується для заряджання акумуляторних батарей.

Система резервного живлення LP Autonomic розроблена українцями з урахуванням потреб українського споживача.

LP Autonomic стане надійним помічником, дозволяючи вам без обмежень користуватися електричною технікою, всупереч плановим чи аварійним відключенням електроенергії.

Компанія надає гарантію на LP Autonomic - 60 місяців плюс безкоштовна технічна підтримка на весь період використання обладнання.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
LP-Autonomic-revolyucionnaya-sistema-rezervnogo-pitaniya-banner

Стаття

LP Autonomic – революційна система резервного живлення

Потужна система резервного живлення для світла, тепла та нормальних умов для роботи та відпочинку.

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?