Огляд

Проведемо паралель Aero-500 і LogicPower LP-7701

Banner-Blog-Article2 (1)

Aero-500 та LogicPower 7701

Бренд і технічні характеристики - ось одні з основних критеріїв вибору обладнання, тим більше комп'ютерного корпусу, адже саме від нього залежить, як і чим буде можливо укомплектувати ПК.

А що якщо не прив'язуватися до бренду? Що якщо зробити вибір тільки за технічними параметрами?

Інтернетом «ходить» огляд на корпус від відомого бренду. Порівняємо його з корпусом серії Perfect від LogicPower модель 7701.

Чи варто платити 54$ за  Aero-500 або ж раціональніше зробити вибір в сторону LogicPower 7701 за роздрібною ціною 32$?

Зовнішній вигляд говорить сам за себе, але «копнемо трохи глибше». У таблиці наведено порівняння за основними параметрами:

Основні параметри

Різниця є також у розташуванні відсіку під блок живлення: внизу у Aero і нагорі у LP - 7701. Верхнє розташування блоку живлення дозволяє рівномірно розподілити потоки гарячого повітря процесора, до того ж це компенсує відсутність вентилятора нагорі, тому присутній вентилятор можна розглядати як надлишок. Але тут вже справа смаку. Як кажуть сервісники - це системник, а не пилотяг :) Втім, не дарма блок живлення зазвичай розташовують внизу, дане розташування також виграшно - обмежена передача тепла від блоку живлення інших складових. В цілому обидва варіанти мають місце на ринку.

Прозоре віконце Aero-500 виглядає цікаво. Плюс бачити начинку, яка підсвічується кольором, погодьтеся, досить цікаво. З іншого боку, якщо обидві бічні стінки формовані, це надає більшу жорсткість конструкції.

У обох моделей присутні магнітні пилові фільтри, вони легко знімаються для чищення та забезпечують належну циркуляцію повітря, як і пластикові ніжки, на яких міцно стоїть корпус.

В результаті стає ясно, що обидві моделі не без маленьких вад, але і не без вагомих плюсів. У таблиці підсвічені відмінності (товщина металу, кількість слотів і вентиляторів), а також тотожні параметри. Але важливий параметр - ціна з різницею в 22$…

Є сенс звернути увагу і на інші моделі корпусів серії Perfect, які також нічим не поступаються дорожчим аналогам.

 

*Звертаємо увагу на те, що моделі корпусів можуть бути укомплектовані блоком живлення необхідної потужності, вибрати який можна у відповідному розділі.

Читайте також:
Banner-Blog-Article2 (1)

Огляд

Проведемо паралель Aero-500 і LogicPower LP-7701

Чи варто платити 54$ за Aero-500 або ж раціональніше зробити вибір в сторону LogicPower 7701 за роздрібною ціною 32$?

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?