Новини

Безпечне перевезення вантажів з DELIVERY для підприємців

Safetransportation of goods with DELIVERY for entrepreneurs

Підтримка Вашого Бізнесу з компанією DELIVERY

У Вашій практиці ведення бізнесу були випадки, коли через проблеми з доставлянням замовлення з вини перевізника клієнти відмовилися від покупки, розривали договори, доводилося втрачати не тільки гроші, але і надійних партнерів?

Торгова марка LogicPower існує на ринку понад 10 років. Ми намагаємося максимально швидко і без проблем доставляти замовлення нашим замовникам, тому співпрацюємо з найкращими транспортними компаніями-перевізниками в Україні.

У березні 2020 року на території нашого складу, за адресою: м Одеса, вул. Моторна, 8 / К1 відкрилося відділення транспортної компанії DELIVERY, яка з 2001 року надає транспортні та логістичні послуги для підприємців.

Багаторічний досвід роботи у сегменті B2B (бізнес для бізнесу) допоміг нам визначити критерії якості доставлення вантажів нашим оптовим замовникам:

  • Найкраще співвідношення вартості та швидкості доставлення замовлень для підприємців. Компанія Ділевері розробила оптимальну логістику використання різногабаритного транспорту, яка дозволяє представляти вигідні розцінки на перевезення протягом 24, 48, 72 годин.  РОЗРАХУВАТИ ДОСТАВЛЕННЯ

  • Висока швидкість обслуговування клієнтів, відсутність черг.

  • Можливість здійснювати перевезення нестандартних, великогабаритних та великовагових вантажів. Максимальна вага одного неподільного вантажу в компанії DELIVERY становить 1,5 тонни. Наше відділення обладнане естакадою, електронавантажувачами, вагами та іншим професійним вантажним і ваговим обладнанням для роботи з великогабаритними та нестандартними вантажами.

  • Широкий вибір тари й пакувальних матеріалів. Фахівці компанії Делівері здійснюють пакування в залежності від галузі відправника і специфіки вантажу, тому компанія має мінімальні показники втрат і пошкоджень багажу під час перевезень і навантажувально-розвантажувальних робіт.

  • 100% відповідальність компанії за вантаж.. Клієнти компанії DELIVERY самі вибирають рівень безпеки вантажу:

    1. Відповідальність перевізника
    2. Індивідуальне страхування
    3. Безпечний договір

Крім того, компанія DELIVERY надає можливість сплачувати за товар післяплатою. А також послугу доставлення вантажу, не тільки на відділення компанії, але і до Вас на склад або в магазин.

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ: безплатне приймання габаритних вантажів і оптових посилань безпосередньо з Вашого підприємства.

* Діє тільки для Одеси

** Термін дії спеціальної пропозиції обмежений.

А також інші акції, знижки та бонусні програми для всіх клієнтів компанії!

Делівері - вигідний, зручний і безпечний сервіс доставлення для підприємців в Україні!

Адреса відділення:м Одеса, вул. Моторна, 8 / К1

Як нас знайти:

Читайте також:
Safetransportation of goods with DELIVERY for entrepreneurs

Новини

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?