Огляд

Корпуси GreenVision X-серії: сучасні комплектуючі для комп'ютера

Banner-Blog-Article2 (1)

Різноманітність корпусів на ринку

На сьогодні чимала кількість обивателів стикаються з такою проблемою, як збірка персонального ПК. Як правило, більшість з них довіряють цю роботу професіоналам. Представлені моделі корпусів X-серії допоможуть зібрати персональний комп'ютер будь-якої потужності з урахуванням вимог будь-якого замовника: починаючи від домашніх користувачів і закінчуючи просунутими користувачами, програмістами або геймерами.

Зараз сучасний ринок може запропонувати покупцеві найширший асортимент комп'ютерних корпусів, які вирізняються високими якісними та технічними характеристиками. Проте, саме продукція GreenVision має попит внаслідок своїх конструктивних особливостей і демократичній вартості.

Основні переваги комп'ютерних корпусів GreenVision X-серії

У серію корпусів входять 4 моделі:

  • GV-CS X01
  • GV-CS X02
  • GV-CS X03
  • GV-CS X04

сі моделі можуть комплектуватися блоками живлення різної потужності (в залежності від вимог).

GV-CS X01

GV-CS X02

GV-CS X03

  1. Корпуси X-серії відрізняються не тільки своїми технічними характеристиками та зручністю конструкції, але й ергономічністю. Будь-який користувач зможе гідно оцінити оригінальний і сучасний дизайн корпусів, завдяки чому вони зможуть доповнити будь-яке інтер'єрне рішення.
  2. GV-CS X04

  3. Крім цього, конструкція даних корпусів для PC включає весь необхідний кабель-менеджмент і роз'єми для встановлення внутрішніх елементів. Форм фактор материнської плати представлених моделей - ATX, що дозволяє виконати збірку комп'ютерної техніки будь-якої конфігурації та потужності.
  4. На передній панелі розташовано всі необхідні роз'єми (аудіо, мікрофон, USB 2.0), що дуже зручно для користувача при експлуатації персонального комп'ютера.
  5. Також, хотілося б звернути увагу і на матеріал, з якого виконані моделі X-серії - це високоякісна сталь SPCC (фарбована), що вказує на надійність конструкції корпусів даної серії.
Читайте також:
Banner-Blog-Article2 (1)

Огляд

Корпуси GreenVision X-серії: сучасні комплектуючі для комп'ютера

Основні переваги комп'ютерних корпусів GreenVision X-серії

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?