Огляд

Який стабілізатор напруги купити для холодильника?

Banner-Blog-Article2

Стабілізатори напруги LogicPower: Надійний захист вашого холодильника від перепадів напруги!

Холодильник - один з найбільш трудівливих пристроїв з усієї вашої побутової техніки. Він працює вдень і вночі, взимку і влітку, не шкодуючи холоду для ваших харчів.

Сучасні холодильники оснащені великою кількістю електронних датчиків, плат управління, а також примхливим компресором, які дуже чутливі до різких перепадів напруги у мережі. Це дорога техніка, яка купується не на один рік. Погодьтеся, прикро буде платити за ремонт нового холодильника, якщо щось всередині нього перегорить через стрибки напруги у мережі.

Як зробити так, щоб ваш холодильник пропрацював довго та стабільно? Купити стабилизатор напруги.

Як вибрати стабілізатор для холодильника

Служба технічної підтримки нашої компанії неодноразово стикалася з тим, що покупець, купуючи стабілізатор напруги для холодильника, не проконсультувався з менеджером і неправильно підібрав потужність стабілізатора. В результаті чого прилад дуже швидко вийшов з ладу.

Це відбувається через те, що з огляду на потужність компресора, зазначену виробником холодильника в паспорті, користувач забуває враховувати високі пускові струми електродвигуна.

Потужність стабілізатора напруги для холодильника необхідно підбирати виходячи з принципу роботи компресора. На сьогодні, існує два типи холодильників:

  • Лінійні  – мають східчастий компресор, який періодично включається і вимикається за допомогою реле.

  • Лінійні холодильники мають високі пускові струми, в 3 - 8 разів перевищують потужність компресора, зазначену технічному паспорті холодильника. Отже, вибираючи стабілізатор напруги, необхідно помножити задану потужність, як мінімум на 3, як максимум на 8.

  • Інверторні  –працюють безперервно, не витрачаючи енергію на процеси включення/відключення компресора.

  • Інверторні холодильники мають високу вартість виробництва та зустрічаються на ринку набагато рідше лінійних. Компресори інверторних холодильників мають плавний пуск, тому для них можна підбирати стабілізатори напруги за загальним принципом: потужність пристрою, що підключається + коефіцієнт 15-20% (запас потужності).

Оптимальна потужність стабілізатора напруги для холодильника от 1500 Вт. При підключенні такого стабілізатора ваш холодильник буде нормально працювати, як при заниженій, так і при підвищеній напрузі в мережі.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Banner-Blog-Article2

Огляд

Який стабілізатор напруги купити для холодильника?

Не подобаються перепади настрою твого холодильника?

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?