Стаття

Семиступінчасті стабілізатори: принцип роботи та застосування

Banner-Blog-стабы

Робота Релейних Семиступінчастих Стабілізаторів Напруги ТМ LogicPower

В основу конструкції релейних семиступінчастих стабілізаторів напруги  ТМ LogicPower входять . Обмотка силового трансформатора має сім секцій, перемикання які відбуваються за допомогою електромагнітного реле. Крок перемикання напруг ± 10%.

Плата управління аналізує вхідну напругу, а контролер визначає яке реле необхідно включити для підтримки стабільної напруги 220V ± 10%. У кожного стабілізатора існує конкретний діапазон напруги на вході, в межах якого він буде коректно працювати.

Якщо напруга на вході вийде за межі нормальної роботи стабілізатора, плата управління відключить підключене до нього обладнання, тим самим захищає його від високого або низької напруги, після того, як напруга на вході повернеться у межі нормальної роботи, стабілізатор автоматично включиться.

Семиступінчасті стабілізатори напруги ТМ LogicPower підтримують діапазон напруги на вході від 100V до 260V.

У випадках перевищення або зниження допустимого навантаження плата управління і захисту автоматично відключить стабілізатор і підключене до нього обладнання від мережі живлення. Як тільки навантаження відновиться, прилад приєднається до мережі.

Однією з переваг семиступінчастих релейних стабілізаторів напруги є - широкий діапазон вхідної напруги та мала похибка на виході.

Де використовувати семиступінчасті релейні стабілізатори напруги

Побутова техніка

Побутова техніка. Телевізори, домашні кінотеатри, холодильники та ін.

Освітлювальні прилади

Освітлювальні прилади. Стабілізація напруги для джерел основного та допоміжного (акцентного, точкового, декоративного та ін.). Освітлення квартир, вітрин магазинів, офісів і тощо.

Системи кондиціонування

Системи кондиціонування і вентиляції. Чудовий варіант для забезпечення довгої та безаварійної роботи кондиціонерів.

Автономні системи водопостачання та опалення

Автономні системи водопостачання та опалення. Забезпечують коректну роботу газових котлів опалення, циркуляційних помп та іншого обладнання, яке вразливе до перепадів напруги в мережі.

Офісна оргтехніка

Офісна оргтехніка. Деякі пристрої, наприклад, принтери, сканери та ін., не рекомендовано підключати до джерел безперебійного живлення через високі пускових струмів. Стабілізатори напруги - раціональне рішення для забезпечення нормальної роботи подібних пристроїв.

Вимірювальна техніка та лабораторне обладнання.

Вимірювальна техніка та лабораторне обладнання.

Промислове обладнання відповідної потужності.

Промислове обладнання відповідної потужності.

Важливо розуміти, що для нормальної роботи семиступінчастого релейного стабілізатора напруги необхідно правильно розрахувати потужність виходячи з типу електродвигуна і показників вживання для електроприладів, які будуть до нього підключені.

Читайте також:
Banner-Blog-стабы

Стаття

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?