Огляд

Джерела безперебійного живлення Smart Online: огляд основних характеристик

Uninterruptible power supplies Smart Online overview of the main characteristics

Smart Online

Принцип роботи джерела безперебійного живлення (ДБЖ) закладено в його назві. Отже, це такий пристрій, у якого на виході завжди має бути напруга, необхідна для живлення ваших електричних приладів.

Це теорія. Якщо виходити з практики, технічні фахівці LogicPower, стверджують, що слово «завжди» краще поміняти на фразу «якийсь час», адже в цьому світі немає нічого вічного.

Оскільки ДБЖ в основному використовуються там, де відключення електроживлення із загальної мережі може викликати самі негативні наслідки, кількість часу резервного живлення і якість (стабільність) подачі електричного струму грають важливу роль.

Лінійка джерел безперебійного живлення Smart on-line від ТМ LogicPower – це інноваційне високотехнологічне обладнання, яке здатне забезпечити резервним живленням:

  • телекомунікаційні системи;
  • сервери;
  • комп'ютерні мережі;
  • системи безпеки та відеоспостереження;
  • медичне обладнання;
  • котли опалення;
  • офісну техніку та інше.

 

Основна перевага ДБЖ Smart on-line – технологія подвійного перетворення напруги, яка, гарантує безперебійне живлення підключеного обладнання незалежно від стану електромережі. Представлене обладнання стабілізує вхідну напругу в мережі в діапазоні 110-300V.

Дане обладнання в безперервному режимі перетворює змінний струм з мережі в постійний, який необхідно для зарядки акумуляторної батареї. Потім інвертор перетворює його знову в змінний, який подається як електроживлення на підключений до Smart UPS пристрій. Даний алгоритм роботи забезпечує миттєве перемикання в режим резервного живлення, у випадках відключення електроенергії, а також компенсує різкі зниження напруги в мережі.

ДБЖ з подвійним перетворенням від ТМ LogicPower можуть працювати в режимі байпас. Це резервна лінія, яка йде безпосередньо від входу до виходу UPS, в обхід випрямляча, батареї та інвертора. Вона дозволяє в критичні для ДБЖ моменти: перевантаження (наприклад, стартовими струмами), вихід з ладу інвертора та інші - пустити електроенергію до під'єднаних пристроїв безпосередньо, уникнувши виходу з ладу елементів пристрою. Як правило, при навантаженні 105% - 125% перехід на байпас здійснюється за 1 хвилину, при навантаженні 125% - 150% - через 30 секунд.

ДБЖ з подвійним перетворенням

Форма вихідної напруги в джерелах безперебійного живлення даного типу - чиста синусоїда. Спотворення форми менше ніж 1%, що робить даний тип ДБЖ ідеальним для підключення до дорогого і примхливого обладнання, для роботи якого дуже важливо стабільна, без стрибків, напруга (220V), постійна частота (50 / 60Гц) і посилена фільтрація мережевих перешкод.

Інтерфейс підключення ДБЖ Smart on-line до персонального комп'ютера - RS232 (опціонально), а також через USB порт. Якщо з USB портом все більш-менш зрозуміло, то інтерфейс RS232 використовується для передачі послідовних даних за допомогою спеціального протоколу. Ці дані використовуються для моніторингу ДБЖ і керування його роботою. Команди, що посилаються на UPS в інтелектуальному комунікаційному режимі, є певні послідовності ASCII-кодів, що утворюють мову управління зв'язком зі Smart UPS.

Джерела безперебійного живлення Smart on-line від ТМ LogicPower обладнані потужним вбудованим акумулятором, крім того, до них можна підключати зовнішні батареї, що значно збільшує той самий час резервного живлення, який так необхідно вашій техніці у випадках, коли пропадає електрика у мережі електроживлення.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Uninterruptible power supplies Smart Online overview of the main characteristics

Огляд

Джерела безперебійного живлення Smart Online: огляд основних характеристик

Інноваційний високотехнологічне обладнання, яке здатне забезпечити резервним живленням.

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?