Огляд

Електротрицикл Zeus Trigo

Electric tricycle Zeus Trigo

Zeus Trigo

На заході вантажні електромопеди використовують в фермерських господарствах, а також на харчових підприємствах, хімічних заводах і в інших місцях, де важливо використовувати екологічно чистий транспорт, який не забруднює шкідливими вихлопами навколишнє середовище.

Крім того, обачливі європейські та американські підприємці порахували, що експлуатація вантажного електротранспорту в середньому стає на 80% дешевше бензинового аналога.

На українському ринку вантажні електротрицикли з'явилися зовсім недавно. У цій статті ми розберемо основні переваги та особливості вантажного електротранспорту на прикладі трицикла ZEUS TRIGO від ТМ «ZEUS GROUP».

Вантажний електроскутер ZEUS TRIGO здатний пересуватися по дорогах, як з твердим, так і з ґрунтовим покриттям. Чотири посадкові місця (1 - водійське та 3 - пасажирських) дозволяють перевозити людей. Кузов самосвального типу з відкидними бортами пристосовано для перевезення негабаритних вантажів. Максимальне навантаження - до 400 кг.

Zeus Trigo

Електротрицикл вантажний  ZEUS TRIGO можна використовувати для:

  • Перевезення малогабаритних (інструменту, зварювального устаткування), великогабаритних і негабаритних вантажів;
  • Для транспортування деталей між виробничими цехами;
  • Прибирання території, перевезення спецодягу, вивіз будівельного сміття після ремонту;
  • Перевезення запасних частин;
  • Для перевезення вантажів на залізничних і авто вокзалах, а також по території аеропортів;
  • Для перевезення вантажів у приміщеннях супермаркетів продовольчих, будівельних і промислових товарів;
  • Для перевезення вантажів в приміщеннях митних терміналів;
  • На промислових підприємствах для перевезення малогабаритних вантажів у складальних цехах і по території підприємств;
  • Для перевезення продуктів у тепличних господарствах, де необхідно виключити вихлопні гази, щоб вирощувати екологічно чисті продукти;
  • На невеликих будівельних майданчиках, наприклад, при будівництві дачі, заміського будинку та ін.
  • У сільській місцевості, на присадибних ділянках, городах тощо

Електромопед ZEUS TRIGO обладнано сучасним безредукторним електродвигуном з прямим приводом на постійних неодимових магнітах, з датчиками Холла. Перевага таких двигунів в тому, що вони менше гріються, витримують великі навантаження, компактні й мають високі показники ККД. Номінальна потужність двигуна - 1200 W. Ремонтувати подібний силовий агрегат не складно та не дорого. Обслуговуванням можна займатися самостійно, не витрачаючи ні часу, ні грошей на послуги професіоналів. Унаслідок спрощеної конструкції не знадобиться заміна масла та фільтраційних елементів.

Електромопед ZEUS TRIGO

Для живлення електродвигуна застосовують акумулятори, які не потребують обслуговування. Кількість циклів заряду - розряду до 1400, час зарядки - від 8 до 10 годин. Залежить від типу батареї, яка входить в комплектацію електроскутера. Може комплектуватися акумуляторними батареями різного типу: AGM; Гель (GL); Мультігель (MG); Тягові (DZM). Заряджати батарею можна від звичайної розетки 220 V. Перевірити рівень заряду батареї можна на світлодіодному індикаторі контролю, який вбудований в корпус фари, розташованої між держаками керма. Червоний індикатор показує, що акумуляторну батарею необхідно зарядити.

Електромопед ZEUS TRIGO

Гальма барабанні з механічним приводом, педаль гальма розташована внизу на майданчику для ніг водія. Крім того, трицикл оснащений стоянковим гальмом, який використовується як додатковий засіб, запобігати скочуванням трицикла на ухилах ≈ 15%.

Вантажний Електротрицикл ZEUS TRIGO від ТМ «ZEUS GROUP» стане для Вас незамінним помічником. Його можна використовувати, як для особистих, так і для комерційних потреб. Дана модель ідеально відповідає критерію: ціна - якість.

 Купуйте Електротрицикл ZEUS TRIGO на офіційному сайті ZEUS GROUP

Читайте також:
Electric tricycle Zeus Trigo

Огляд

Електротрицикл Zeus Trigo

Незамінний помічник в кожному господарстві

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?