Огляд

Бездротові миші! Свіжі, стильні, практичні

Banner-Blog-Article2 (1)

Нові бездротові миші від LogicFox

Дана інформація буде цікава всім, хто не любить возитися з проводами, працює зі своїм ноутбуком на роботі або часто відлучається у відрядження. Компактні, продуктивні симпатичні миші для кожного.

Групи продукції: OEM и Retail

ОЕМ - більш бюджетний варіант, тому що виходить без упаковки.

Retail, своєю чергою, надається в упаковці для товарного вигляду, збереження при транспортуванні й виставці у Вашій Show Room.

Тепер поговоримо детальніше про кожну з новинок.

Виразною рисою LF-MS 100; 101; 102; 103 WIRELESS є яскравий стиль і прекрасні ергономічні властивості. Миші зручно поміщаються в маленьку долоню, але при цьому не є занадто малими для чоловічої руки.

100 і 102 відрізняються стильної блакитною вставкою, яка є яскравою рисою оформлення.

101; 103, своєю чергою, оформлені в матовому чорно-сірому кольорі.

Головні клавіші (а всього їх 5, беручи до уваги скролла) натискаються плавно і чітко. Поверхня клавіш при цьому залишається статичною і не зміщується в сторони, а це значить, що корпус виконаний з якісного ударостійкого пластику.

Детальніше про ергономіку.

У тілі мишей розташовано спеціальні виїмки для великого, безіменного пальців і мізинця. Широка верхня поверхня покриває велику частину площі долоні. Усередині виїмок знаходиться прогумована рифлена поверхня з правильним багатокутним візерунком з поглиблень і виступів, які виконують як естетичну, так і продуктивну функції.

Через них збільшується доступ повітря до фаланг пальців, а це значить, що вони менше потіють і, відповідно, менше ковзають.

Робоча дистанція у цих мишей - до 10 м, що дає свободу в просторі, ви не будете прив'язані до робочого місця, а значить легко зможете провести презентацію свого бізнесу, вебінар або прочитати лекцію. Також, у Вас буде можливість віддаленого перегляду фільмів на Вашому комп'ютері (не підіймаючись з ліжка).

Якісна оптика реагуватиме на маніпуляції будь різкості (також ці миші мають регулюванням дозволу від 800 до 2400 точок на дюйм) і з мінімальною затримкою відправляти свій відгук комп'ютера.

Ну й, звичайно ж, 150 мільйонів циклів натискань, що гарантує довгу службу даних мишей для Вас.

Читайте також:
Banner-Blog-Article2 (1)

Огляд

Бездротові миші! Свіжі, стильні, практичні

Нові бездротові миші від LogicFox

14e7998f-0fe1-49f9-b440-40fec2337d1b

Стаття

Сонячна електростанція в кредит

Рефінансування інвестицій для малого та середнього бізнесу в Україні

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?