search
Рус
Укр

Новини

Новий рівень енергоефективності: на виставці Intersolar 2024 у Мюнхені представили суперємні акумулятори LFP

Intersolar

З 19 по 21 червня 2024 року в Мюнхені проходить міжнародна виставка з використання сонячної енергії Intersolar Europe 2024.

Виставка і конференція охоплюють ключові напрямки у сфері сонячної енергетики, включно з фотовольтаїкою, сонячними тепловими технологіями, установками для сонячної енергії, а також інфраструктурою мереж і рішеннями для інтеграції поновлюваних джерел енергії.

За двадцять сім років свого існування Intersolar стала провідною галузевою платформою, що об'єднує виробників, постачальників, дистриб'юторів, інсталяторів, надавачів послуг і партнерів сонячної індустрії.

Intersolar Europe 2024 проходить під гаслом "Об'єднуючи сонячний бізнес". У виставковому центрі Messe München International зібралися понад 1370 учасників, що представляють новітні досягнення, технології та рішення в галузі сонячної енергетики.

Однією з головних інновацій заходу стала розробка EVE Energy. Осередок LFP акумулятора ємністю 628 Ач, якій має значний потенціал для застосування в різних галузях, включно з великомасштабними системами зберігання енергії, електротранспортом і сонячними енергетичними установками.

У перспективі, такі акумуляторні осередки можуть істотно підвищити ефективність і економічність енергосистем, сприяючи активному впровадженню відновлюваних джерел енергії.

Ми рекомендуємо