Політика конфіденційності

  • Відвідувач не може використовувати даний сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати й втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.
  • Відвідувач повинен використовувати даний сайт виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович" може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ.
  • Збір та використання персональних даних:
    • Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
    • Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв"язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на веб-сайті.
    • Відвідувачу на сайті Logicpower.ua може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім"я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook. ФОП "Ладан Петро Олексійович" може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.
    • При реєстрації на сайті Logicpower.ua відвідувач дає згоду ФОП" Ладан Петро Олексійович" на обработку своих персональных и регистрационных данных. Если посетитель принимает решение предоставить свои персональные данные, он тем самым дает согласие на передачу и хранение этих данных.
    • ФОП"Ладан Петро Олексійович" Ладан Петро Олексійович
    • Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також Статуту ФОП" Ладан Петро Олексійович "і нормативних актів, що регулюють діяльність ФОП" Ладан Петро Олексійович ". "Ладан Петро Олексійович ".
    • Персональные данные посетителей могут храниться в течение 3 лет после того, как субъект персональных данных не является посетителем сайтаLogicpower.ua.
    • Сервер ФОП "Ладан Петро Олексійович" тимчасово реєструє доменне ім"я або IP - адреса комп"ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім"я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт GREENVISION.UA, кількість байт, переданих в ході сесії.
    • При роботі сайту Logicpower.ua використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх виправляння.
    • private-policy.rivacyPolicyList_4_10 Logicpower.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти й блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
    • За допомогою системи Google Analytics ФОП "Ладан Петро Олексійович " збирає статистику про відвідування сайту Logicpower.ua, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, які були відвідані до та після сайтуLogicpower.ua и т.д. та ін. Жодне з цих дій не пов"язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки у сукупності.
    • Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайтіLogicpower.ua, зокрема реєстрацію. ФОП "Ладан Петро Олексійович" ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошувати їх третій стороні без відповідного дозволу. ФОП"Ладан Петро Олексійович" радить батькам і опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.
    • Сайт Logicpower.ua може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що компанія Google Inc. обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc.
  • Сайт Logicpower.ua може містити посилання на сайти, які не керуються ФОП "Ладан Петро Олексійович". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.
  • Технічне оснащення сторінок сайту Logicpower.ua може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що компанія Google Inc. обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc.
    • Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на сайті Logicpower.uaLike, Розповісти або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, що має такий плагін, його інтернет-браузер безпосередньо приєднає його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайтуLogicpower.ua відвідувач переглядав.
    • При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn,, Google+ або Youtube.
    • Щоб уникнути зв"язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube з сайтом Logicpower.ua і подальшого співвіднесення даної інформації з обліковим записом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайтуLogicpower.ua.
  • Відомості про трафік, який проходить через мережу ФОП "Ладан Петро Олексійович", електронною поштою, та активність клієнтів у мережі Інтернет на сайті Logicpower.ua захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ФОП "Ладан Петро Олексійович" і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович" має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту Logicpower.ua на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович" не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту LOGICPOWER.UA, якщо такі виникли при користуванні сайту LOGICPOWER.UA.
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович " не гарантує і не стверджує, що використання матеріалу, який надається на сайті Logicpower.ua не зашкодить інтересам третіх осіб.
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович" вживає заходів, щоб інформація на сайті Logicpower.ua була правдивою. Однак ФОП "Ладан Петро Олексійович» не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація та дані є точними, об"єктивними й актуальними на момент перегляду.
  • Авторські матеріали, які містить цей сайт LOGICPOWER.UA, є точкою зору журналістів, тобто не є нормою та не повинні так тлумачитися. ФОП "Ладан Петро Олексійович" не несе відповідальності за точність, об"єктивність та актуальність інформації, опублікованої на сайті"Ладан Петро Олексійович" не несе відповідальності за точність, об"єктивність та актуальність інформації, опублікованої на сайті Logicpower.uaзокрема, з посиланням на інші джерела.
  • Всі права на сайт Logicpower.ua і його зміст належать ФОП "Ладан Петро Олексійович" або використовуються ФОП"і його зміст належать ФОП" за погодженням з правовласниками. Даний сайт у цілому, та окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  • Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, використовувати або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту Logicpower.ua з публічної або комерційної мети без письмового дозволу ФОП"Ладан Петро Олексійович". Відвідувачі повинні дотримуватися авторських прав та інших посилань про власність на завантажені та/або матеріали, що копіюються. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт Logicpower.ua .
  • Копіювання інформації з сайту Logicpower.ua може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
  • Використання відвідувачем сайту Logicpower.ua. відбувається на власний ризик користувача. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ФОП "Ладан Петро Олексійович", ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговуванні сайтуLogicpower.ua, не несет ответственности за прямые, косвенные или случайные убытки, которые когда-либо причинялись, и которые были вызваны тем, что посетитель имел доступ к сайту Logicpower.ua, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ФОП "Ладан Петро Олексійович" попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  • ФОП "Ладан Петро Олексійович" ні в якому разі не буде причетна до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдавання втрат за будь-яке використання сайту Logicpower.ua, або на будь-якому іншому взаємопов"язаному сайті включаючи, але не обмежуючись, будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних в системі обробки інформації користувача, навіть якщо ФОП "Ладан Петро Олексійович" було швидко проінформований про можливість таких збитків.
  • При роботі з сайтом Logicpower.ua відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам сайт, ні на його вміст або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайтуLogicpower.ua .
  • Если Вы посетили этот сайт, Вы автоматически соглашаетесь с данной ПОЛИТИКОЙ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ И УСЛОВИЯМИ. Если Вы не согласны с данной ПОЛИТИКОЙ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ И УСЛОВИЯМИ, Вы должны покинуть этот сайт.

Безкоштовна доставка

від 300 грн

Каталог

Оплата частинами

від 300 грн

Каталог