Огляд

Мультигелевий акумулятор: особливості та переваги

Multigel battery features and benefits

Мультигелевий акумулятор: Переваги та Технологія AGM

Такий пристрій, як мультигелевий акумулятор на сьогодні є досить затребуваною продукцією, що служить для забезпечення безперебійним і якісним живленням різноманітної техніки.

Популярність даного типу АКБ обумовлюється тим, що для його виробництва використовується передова технологія AGM (Absorptive Glass Mat). Тобто, замість звичного багатьом рідкого електроліту використовується його гелеподібний аналог і сепараторні пластини.

У порівнянні зі звичайними кислотними АКБ мультигелеві мають ряд незаперечних переваг:

  • підвищені ізоляційні якості пластин;
  • значно ускладнюється вихід газів і електроліту за межі капілярної системи сепаратора, що говорить про надійність і повну безпеку пристрою;
  • хоча електроліт і має гелеподібну консистенцію, рухливість іонів залишається високою, що, своєю чергою, забезпечує відмінні зарядні / розрядні характеристики;
  • конструкція АКБ повністю герметична, завдяки чому пристрій може використовуватися для експлуатації в житловому приміщенні при цьому відпадає необхідність в обслуговуванні акумулятора.

Переваги мультигелевих акумуляторів у різних сферах застосування

Мультигелеві акумулятори, які мають підвищений ресурс циклів, можуть використовуватися для забезпечення живленням ДБЖ різноманітних електроустановок.

Внаслідок того, що мультигелеві АКБ мають невисокий саморозряд, а також мінімальні показники зносу при досить інтенсивної експлуатації, дані пристрої - це оптимальне рішення для ефективної роботи електросистем з використанням сонячних батарей.

Головні переваги мультигелевих акумуляторів: відсутність необхідності в обслуговуванні, герметичність корпусу пристрою, безпека для користувачів і тривалий термін експлуатації.

Якщо вам потрібен якісний і доступний за своєю вартістю акумулятор, в нашому каталозі ви зможете вибрати та замовити необхідний АКБ, який впорається з усім поставленими завданнями. У тому випадку, якщо у вас виникнуть питання, ви завжди зможете зв'язатися з нашими консультантами, які допоможуть вам у виборі акумулятора відповідно до ваших вимог.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Multigel battery features and benefits

Огляд

Мультигелевий акумулятор: особливості та переваги

Мультигелевий акумулятор - продуктивний, не обслуговується, безпечний!

banner

Новини

Сонячні електростанції в Україні

Вигоди від впровадження механізмів Net Billing та Net Metering

Akkumulyator dlya doma banner

Стаття

Акумулятор для дому

Які акумуляторні батареї можна використовувати для житлових приміщень?