Огляд

Який стабілізатор напруги купити для холодильника?

Banner-Blog-Article2

Стабілізатори напруги LogicPower: Надійний захист вашого холодильника від перепадів напруги!

Холодильник - один з найбільш трудівливих пристроїв з усієї вашої побутової техніки. Він працює вдень і вночі, взимку і влітку, не шкодуючи холоду для ваших харчів.

Сучасні холодильники оснащені великою кількістю електронних датчиків, плат управління, а також примхливим компресором, які дуже чутливі до різких перепадів напруги у мережі. Це дорога техніка, яка купується не на один рік. Погодьтеся, прикро буде платити за ремонт нового холодильника, якщо щось всередині нього перегорить через стрибки напруги у мережі.

Як зробити так, щоб ваш холодильник пропрацював довго та стабільно? Купити стабилизатор напруги.

Як вибрати стабілізатор для холодильника

Служба технічної підтримки нашої компанії неодноразово стикалася з тим, що покупець, купуючи стабілізатор напруги для холодильника, не проконсультувався з менеджером і неправильно підібрав потужність стабілізатора. В результаті чого прилад дуже швидко вийшов з ладу.

Це відбувається через те, що з огляду на потужність компресора, зазначену виробником холодильника в паспорті, користувач забуває враховувати високі пускові струми електродвигуна.

Потужність стабілізатора напруги для холодильника необхідно підбирати виходячи з принципу роботи компресора. На сьогодні, існує два типи холодильників:

  • Лінійні  – мають східчастий компресор, який періодично включається і вимикається за допомогою реле.

  • Лінійні холодильники мають високі пускові струми, в 3 - 8 разів перевищують потужність компресора, зазначену технічному паспорті холодильника. Отже, вибираючи стабілізатор напруги, необхідно помножити задану потужність, як мінімум на 3, як максимум на 8.

  • Інверторні  –працюють безперервно, не витрачаючи енергію на процеси включення/відключення компресора.

  • Інверторні холодильники мають високу вартість виробництва та зустрічаються на ринку набагато рідше лінійних. Компресори інверторних холодильників мають плавний пуск, тому для них можна підбирати стабілізатори напруги за загальним принципом: потужність пристрою, що підключається + коефіцієнт 15-20% (запас потужності).

Оптимальна потужність стабілізатора напруги для холодильника от 1500 Вт. При підключенні такого стабілізатора ваш холодильник буде нормально працювати, як при заниженій, так і при підвищеній напрузі в мережі.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Banner-Blog-Article2

Огляд

Який стабілізатор напруги купити для холодильника?

Не подобаються перепади настрою твого холодильника?

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?

banner

Новини

Сонячні електростанції в Україні

Вигоди від впровадження механізмів Net Billing та Net Metering