Новини

Ставка на літій: акумулятори CATL де можна купити в Україні?

Banner-1

CATL: світовий лідер у виробництві літієвих акумуляторів

Уклавши у травні 2018 року договір з китайською компанією CATL на постачання акумуляторів, ми були на 100% впевнені, що український споживач отримає АКБ з високими показниками ККД і величезним (понад 10 років) терміном експлуатації за доступною ціною.

Компанія Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) входить до трійки світових лідерів з виробництва літієвих акумуляторів для електротранспорту, альтернативної енергетики та інших джерел накопичення енергії.

За даними агентства SNE Research компанія CATL в 2019 році посіла перше місце в світі за щорічними обсягами постачання акумуляторів для виробництва електромобілів.

Такі автомобільні концерни, як Volvo, Opel, Volkswagen та ін. Комплектують свої автомобілі акумуляторами з елементами від CATL.

ячейки CATL

Технічні фахівці компанії LogicPower високо оцінили основну перевагу літієвих акумуляторів широкий спектр їх використання. Крім автомобілів і електромопедів, дані АКБ застосовують в

У 2019 - 2020 роках CATL планує домогтися збільшення щільності енергії для трикомпонентних акумуляторів з 245 Вт / год до 300 Вт / год. Компанія Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) домагається зниження витрат на виробництво акумуляторних батарей шляхом оптимізації виробництва і впровадження нових технологій.

У своїх розробках по створенню «нескінченних» автомобільних акумуляторів CATL, необхідних для розвитку галузі виробництва електромобілів, визначила самого Ілона Маска, який особисто їздив Шанхай для зустрічі з Цзен Юйцюнь засновником і головою CATL. У 2020 році CATL уклала контракт на постачання акумуляторів для автомобілів Tesla Model3. Інноваційні літієві акумулятори розрахованих на сумарний пробіг автомобіля не менше 1,24 мільйона миль (2 мільйони кілометрів) або 16 років служби.

Передові акумулятори LogicPower

LogicPower - один з провідних брендів електротехнічної продукції в Україні.

Наша мета - забезпечити вітчизняних споживачів акумуляторами «як у Tesla» і навіть краще.

У CATL приділяють підвищену увагу розробкам акумуляторів для побутових і промислових систем зберігання енергії. Фахівці компанії успішно впроваджують новітні розробки в області акумулювання енергії з поновлюваних джерел і створення високотехнологічних акумуляторів. Це чудова перспектива забезпечити кожного українця доступною електроенергією і зберегти навколишнє середовище.

LogicPower представляє широку лінійку літієвих акумуляторів, виготовлених на заводі Contemporary Amperex Technology Co. Limited, для використання в джерелах безперебійного живлення і домашніх сонячних електростанціях. А також, в ваших автомобілях, електробайках, моторних човнах та іншій техніці.

Читайте також:
Banner-1

Новини

Ставка на літій: акумулятори CATL де можна купити в Україні?

Які літієві акумулятори використовують в побуті і в електротранспорті

Akkumulyator dlya doma banner

Стаття

Акумулятор для дому

Які акумуляторні батареї можна використовувати для житлових приміщень?

1 копия (3)

Новини

Знижки для військовослужбовців

LogicPower дарує знижку військовослужбовцям та членам їх сімей на продукцію LogicPower