Новини

Дропшипінг - заробляй скільки захочеш!

Banner-Blog-Article2 (1)

Дропшипінг: ефективний заробіток для інтернет-магазинів та користувачів майданчиків

""Дропшипінг" або пряма поставка дозволяє посереднику здійснювати роздрібну торгівлю різними товарами без проміжного зберігання продукції на власних складах.

Отже, ви можете отримувати прибуток від різниці оптових і роздрібних цін без ризиків, що закуплена партія товару залишиться лежати на складі "мертвим вантажем".

Ви активний користувач торгових майданчиків в мережі "Інтернет" або власник власної платформи? Додайте на ваших ресурсах продукцію торгових марок «LogicPower» «GreenVision» і «iLumia»:

  1. Наша компанія надасть вам всебічну інформаційну підтримку. Реальні фотографії, відео і текстові огляди товарів, а також консультації наших технічних фахівців будуть у вашому повному розпорядженні.

  2. Ми утримуємо кілька великих складів європейського зразка і співпрацюємо з усіма провідними поштовими операторами України. Ви збираєте замовлення від покупців і продаєте товар з наших складів. Єдина ваша турбота - це уточнювати наявність певних товарних позицій на складах.

  3. Ви можете заробити до 50% від вартості. Ми отримуємо товар безпосередньо від виробника, минаючи численні ланцюжки оптових перепродажів, тому наші ціни значно нижче ринкової оптової та роздрібної вартості аналогічної продукції.

  4. Широкий асортимент продукції від наших торгових марок.

LogicPower- це комп'ютерна периферія та комплектуючі, а також джерела безперебійного живлення, акумуляторні батареї та інша електротехнічна продукція;

GreenVision- все для обладнання систем відеоспостереження. Від бюджетних аналогових камер до суперсучасних бездротових комплектів відеоспостереження.

iLumia - світлодіодна продукція, яка не поступається за якістю відомим світовим брендам.

Для того, щоб почати взаємовигідне співробітництво з нашою компанією, досить написати нам або зателефонувати!

Читайте також:
Banner-Blog-Article2 (1)

Новини

Дропшипінг - заробляй скільки захочеш!

Навіть в дуже молодому віці

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?

banner

Новини

Сонячні електростанції в Україні

Вигоди від впровадження механізмів Net Billing та Net Metering