Стаття

Акумулятори Silver від LogicPower: якість вищої проби

LogicPower Silver batteries premium quality

У 1800 році італійський фізик Олександро Вольта, щоб отримати безперервний електричний струм, помістив в кислоту мідно-цинкові пластини. Батарея Вольта стала першим хімічним джерелом струму. У 1859 році французький інженер Гастон Планте створив перший в історії свинцево-кислотний акумулятор.

Технологічний прогрес в акумуляторах: інновації, що підвищують надійність та ефективність

Минуло багато років, технології виробництва акумуляторних батарей поступово удосконалювалися, від класичних АКБ, з рідким або вільним електролітом, який необхідно постійно розбавляти дистильованою водою, & nbsp; до необслуговуваних герметичних моделей, виготовлених за сучасними технологіями AGM,  AGM  (мультигель) и GEL.

З моменту винаходу свинцево-кислотних акумуляторних батарей і до сьогодення інженери та вчені розв'язують проблему корозії (пошкодження) пластин через їдкий хімічний склад електроліту (сірчана кислота). Щоб уповільнити процес електролізу (розкладання речовини на складові частини (іони) при проходженні через нього електричного струму) і зменшити газоутворення, до складу пластин свинцево-кислотних акумуляторів стали додавати кальцій (Са). А потім, щоб поліпшити антикорозійні властивості пластин, разом з кальцієм до складу пластин як легувальний компонент стали додавати срібло (Ag). Така технологія отримала красиву назву  SILVER.

Яку кількість срібла додають в акумуляторні батареї SILVER от LogicPower?

Частка срібла в свинцево-кислотних акумуляторах SILVER від LogicPower становить не більше 0,3% від загальної маси пластин. Через те, що в сплав додають чисте срібло 999 проби, вартість акумуляторів зростає на 15-20%.

Серія SILVER належить до сегмента «Premium». Для людей, які цінують надійність, якість і ефективність.

Чим акумулятори серії SILVER відрізняються від звичайних AGM и GEL батарей?

  1. Збільшена кількість циклів. Акумулятори AGM SILVER від LogicPower пропрацюють на 25% довше звичайних. Батареї GEL SILVER – на 15%.

  2. Високі пускові струми. Величина пускових струмів в акумуляторах SILVER збільшена на 15%.

  3. Висока стійкість до глибоких розрядів. При частих акумуляторна батарея повністю розрядиться, батареї серії SILVER втрачають мінімальну кількість місткості, в порівнянні зі звичайними АКБ.

  4. Розширений температурний діапазон. Температура зберігання: -20 ° С - + 50 ° С. Робоча температура: -10 ° С - + 40 ° С.

Всі акумулятори ТМ LogicPower, як SILVER, так і звичайні, проходять багатоступеневу систему вхідного контролю якості акумуляторних батарей. В тому числі за допомогою спеціального обладнання (тест-машини європейського класу MT-20V / 4A / 4A і MT-20V / 15A / 30A). Ми робимо все можливе, щоб відсіяти неякісний товар до того, як він потрапить до споживача.

«Premium» лінійка акумуляторів SILVERвід LogicPower повною мірою дозволить Вам відчути, що таке якість вищої проби.

Читайте також:
LogicPower Silver batteries premium quality

Стаття

Akkumulyator dlya doma banner

Стаття

Акумулятор для дому

Які акумуляторні батареї можна використовувати для житлових приміщень?

1 копия (3)

Новини

Знижки для військовослужбовців

LogicPower дарує знижку військовослужбовцям та членам їх сімей на продукцію LogicPower