Стаття

Акумулятор для дитячого електромобіля

Childrens electric car battery

Параметри під час вибору акумулятора для дитячих електромобілів

Нині сфера послуг пропонує безліч різноманітних розваг для дітей і особливої уваги серед них заслуговує - прокат дитячих електромобілів. Це не просто красиві й великі іграшки, а справжнісінькі копії дорослих автомобілів популярних марок.

Звичайно ж, такі дитячі авто мають обмежений функціонал, проте - це повноцінний транспортний засіб для юного автолюбителя або автолюбительки, який рухається завдяки акумулятору.

Як правило, більшість дитячих електромобілів при випуску комплектуються акумуляторною батареєю, що має незадовільну якість і невеликий ресурс, відповідно такий дитячий транспорт зможе в кращому випадку від'їздити лише один сезон.

З цієї причини власники такої дитячої техніки (турботливі батьки або ж персонал пунктів оренди дитячих електромобілів) вже скоро відчуватимуть нагальну потребу в заміні рідного АКБ на якісніший та довговічний аналог, наприклад  тягові акумулятори LogicPower.

На що звертати увагу при купівлі АКБ?

Для оснащення дитячого електротранспорту застосовуються герметичнісвинцево-кислотні АКБ з абсорбованим електролітом.

Найбільш поширені вироби, що відрізняються такими параметрами:

  • Напруга: 6/12 Вольт
  • Місткість: 4,5 / 5,5, 7/9, 12 і 18 Ач

У деяких моделях дитячих авто передбачається установка двох АКБ, паралельно або послідовно з'єднуються (6 / 12В).

Хотілося б звернути увагу на те, що найкращим рішенням буде установка АКБ максимальної місткості, це обумовлюється тим, що чим більше місткість АКБ, тим відповідно довше малюк зможе насолоджуватися їздою без зупинок на додаткову підзарядку.

Також важливо розуміти, що дитячі квадроцикли та електромобілі вимагають використання акумуляторів тягового режиму, який є найбільш жорстким для батарей. Саме з цієї причини слід при виборі акумулятора особливу увагу приділяти показниками циклічності ресурсу.

На сьогодні вітчизняний ринок пропонує найширший вибір акумуляторів для дитячого транспорту, але найбільш затребуваними є АКБ LogicPower як шляхом своїх технічних і якісних характеристик, так і завдяки доступній ціні.

Переваги акумуляторів LogicPower

Використання  акумулятора LogicPower зможе значно збільшити час між інтервалами, які передбачають заміну АКБ. А це говорить не тільки про істотну економію, але також і про максимально тривалий експлуатаційний термін дитячого транспорту, завдяки чому діти зможуть насолоджуватися комфортною та тривалою їздою хоч і на іграшковому, але такому схожому на доросле, транспортному засобі.

З усіх питань, що стосуються підбору акумуляторів LogicPower для дитячих транспортних засобів (квадроцикли, електромобілі), наші клієнти завжди зможуть зв'язатися з фахівцями компанії, які не тільки проконсультують і дадуть відповідь на всі питання, але також допоможуть підібрати необхідний з технічної конфігурації тяговий акумулятор. Для зв'язку з фахівцями телефонуйте за вказаними на сайті телефонами.

Ми рекомендуємо

Читайте також:
Childrens electric car battery

Стаття

Акумулятор для дитячого електромобіля

Потреба в заміні рідного АКБ на більш якісний і довговічний аналог від LogicPower

banner

Стаття

Блекаут на Старокінному

Як встановлення сонячних панелей перетворює проблеми на можливості?

banner

Новини

Сонячні електростанції в Україні

Вигоди від впровадження механізмів Net Billing та Net Metering